Rețeaua internațională de cluburi
de fitness pentru femei
trener ryadom

Misiunea specialiștilor FitCurves este de a ajuta fiecare femeie să-și capete forța pentru a fi sănătoasă și fericită, formîndu-și conștient obiceiul de a se antrena, de a se alimenta corect și de a deveni un reprezentant al culturii modului de viață sănătos.

În acest caz, specialistul în fitness este ajutorul Dvs. esențial.

Noi deservim clienții în stilul ”E minunat la FitCurves”: asistență specializată, grijă din suflet și susținere plină de inspirație!

O caracteristică specială a cluburilor FitCurves constă în atmosfera pozitivă și personalul amabil din cadrul cluburilor, precum și abordarea individuală a fiecărei cliente.

Specialiștii noștri vă vor învăța cum să lucrați cu aparatele de antrenament și în zonele de restabilire, cum să faceți stretching, să vă alimentați corect și, astfel, să obțineți rezultante maxime.

Aceștia vă vor ajuta, de asemenea, la elaborarea unui program personal de antrenament: alegerea intensității și gama de exerciții, avînd în vedere caracteristicile corpului Dvs., pentru ca antrenamentele să fie eficiente și să nu dăuneze sănătății.

Efectuarea corectă a exercițiilor reprezintă baza antrenamentului. În caz contrar, orice efort fizic devine inutil și periculos. Este important de reținut faptul că fără o alimentație corectă chiar și cel mai eficient antrenament nu va aduce rezultatele anticipate.

trenirovka trener
Conceptul FitCurves – ”fără oglinzi, fără bărbați, fără machiaj” creează o atmosferă optimală de confort pentru femei indiferent de vîrstă, corp și statut social.