Rețeaua internațională de cluburi
de fitness pentru femei

Diagnosticare gratuită pentru începători

Diagnosticul-fitness gratuit al corpului reprezintă o posibilitate minunată pentru determinarea stării fizice a organismului Dvs., cunoașterea gamei complete de servicii FitCurves, primirea unei propuneri convenabile speciale la prima vizită.

  1. În timpul diagnosticării-fitness specialistul de calificare înaltă vă va prezenta echipamentul unic FitCurves: nu doar veți urmări procesul de antrenament din interior, ci și veți putea încerca unele exerciții la aparatele de antrenamente.
  2. De asemenea, veți beneficia de o diagnosticare modernă a componenței corpului, cu determinarea indicatorilor cei mai importanți: procentajul de grăsime și masă musculară pe baza căror veți primi recomandări generale în legătură cu antrenamente și alimentație.
  3. Antrenorul vă va ajuta cu plăcere la selectarea abonamentului cel mai convenabil pentru Dvs., precum și va răspunde la toate întrebările Dvs. și vă va prezenta toată gama de programe FitCurves.

Vă puteți înscrie la o diagnosticare gratuită printr-un apel la clubul FitCurves din apropierea Dvs. Datele de contact ale cluburilor – aici.

Atenție: doar la prima vizită puteți primi o reducere de 50% la cardul de membru.

Completați formularul acum și primiți cadou:

Consulație-fitness + o săptămînă de antrenamente gratuite!

Completați formularulAntrenamentele FitCurves - sunt antrenamente pentru femei elaborate de specialiști, luînd în considerare toate caracteristicile organismului feminin. Anume datorită acestui fapt fitness-ul din cadrul cluburilor noastre este eficient și sigur.