Rețeaua internațională de cluburi
de fitness pentru femei
dancing live
Dansul este o posibilitate minunată de a exprima propriile sentimente și gînduri, o bună posibilitate de relaxare, precum și de a adopta o viziune armonioasă asupra vieții! FitCurves propune în exclusivitate antrenamente pline de emoție cu denumirea ”Trăiește-ți viața în pas de dans!”, care îmbină un mix de dans și exerciții la aparate de antrenament. Proiectul este extrem de popular în cluburile de fitness, acesta a fost imediat îndrăgit de cliente, care susțin că combinația eficientă a efortului fizic și a celui aerob oferă rezultate nemaipomenite! Datorită acestui program se ard mai multe calorii, mușchii devin tonifiați, iar dispoziția se îmbunătățește cu fiecare ritm!

În octombrie 2014 la Tokyo s-a desfășurat Întrunirea internațională de maiștri francizaților din rețeaua mondială a cluburilor de fitness Curves International, la care au fost aduse mulțumiri echipei din Ucraina pentru elaborarea proiectelor de dans după criteriile de scară mondială, analizînd dezvoltarea rețelei la nivelul fiecărui stat.

Datorită cererii extrem de mari pentru aceste antrenamente, numărul de locuri ar putea fi limitat în unele cluburi, de aceea se efectuează înscrierea în prealabil - datele de contact ale cluburilor.

În prezent, programul ”Trăiește-ți viața în pas de dans!” prezintă 8 stiluri diferite de dans.

jivi tancui
 
 
Fii puternic și elegant și sănătos! Dansând în direct cu FitCurves!